7 استاندارد های مهم سئو در طراحی سایت

7 استاندارد های مهم سئو در طراحی سایت

استاندارد های مهم سئو

استاندارد های مهم سئو  در جستجوی گوگل همیشه در حال دگرگونی است و تمام راهبرد های سئو را برای انتخاب در اختیار شما قرار می دهد. در طراحی سایت هر چند وقت یکبار، الگوریتم ها، تغییر می کنند که این دگرگونی ها می تواند در رتبه بندی سایت شما موثر باشد. یک راهبرد که در گذشته کاربرد داشت، ممکن است هم اکنون کاربردی نداشته باشد.پس شما چگونه سئوی خویش را مدیریت کنید تا بتوانید بهترین نتایج را بدست آورید؟

شما می توانید با دنبال معیارهای کلیدی سنجش سئو آغاز کنید. این شاخصهای عملکرد سایت، به شما می گوید که به چه تاکتیک هایی متوسل شوید ، چه چیزی را اضافه کنید و چه چیزی را به طور کامل حذف کنید. در این مقاله قصد داریم با 7 استاندارد های مهم سئو در طراحی سایت اشاره نماییم:

ترافیک اورجینال

منظور از ترافیک اورجینال در طراحی وب سایت، مقدار ترافیکی است که به سایت شما می آید، بدون اینکه بابت آن چیزی پرداخت کنید. ترافیک ذاتی شامل بازدید کنندگانی است که شما را از طریق موتورهای جستجو مثل گوگل و بینگ پیدا می کند. این بازدیدکنندگان از هیچ سایت دیگری ارجاع داده نشده اند.

محتوای سایت باعث به وجود امدن این نوع بازدید ها است.بنابراین برای بدست آوردن ترافیک ذاتی باید برای سایت خود بهترین محتوا را ایجاد نمایید.

بانس ریت ( نرخ پرش)

میزان پرش یا دفع به درصد افرادی که سایت شما را تنها بعد از دیدن یک صفحه ترک می کنند اشاره دارد. اگر میزان پرش بسیار باشد، به این معنی است که محتوای شما نیاز کاربران را ارضا نمی کند و چیزی که به دنبال ان می گردنند در سایت شما یافت نمی شود.

لینک های ورودی

لینکی ها ورودی یکی از مهمترین معیار های رتبه بندی سایت شما می باشد، اگر می خواهید در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل باشید به دریافت لینک های ورودی با کیفیت توجه ویژه ای داشته باشید.

راهبرد سئو شا باید همیشه به دریافت لینک ها ورودی با کیفیت از سایت های معتبر باشد، یکی از مهمترین معیارهای ترتیب در قرار گیری سایت در رتبه های جستجو داشتن لینک ها ورودی با کیفیت می باشد.

مقالات بیشتر:

افزایش رتبه سایت | بهبود سئو وب سایت

راهنمای سئو و بهینه سازی سایت در گوگل

 

موقعیت صفحه در نتایج جستجو SERP

موقعیت صفحه خود را در نتایج جستجو پی گیری کنید و در صورت تغییر آن اقدامات لازم را انجام دهید.

سرعت سایت

در طراحی سایت سرعت بارگزاری صفحات از اهمیت بالایی برخوردار است. سایت با بارگذاری سریع، برای کاربر، تجربه نکویی را فراهم می کند و زمانی که یک کاربر خوشنود باشد، شانس بازدید کنندگان واقعی از سایت را افزایش می دهد.

در یک سایت کند، بازدیدکنندگان ممکن است حتی سایت را ترک کنند. به علاوه، سرعت خزندگی گوگل نیز کندتر هم میشود و این خبر بدی برای شماست، به ویژه اگر شما در سایت حجم زیادی از صفحات باشد. اگر سایت شما کند باشد،بر تمام معیارهای سئو شما تاثیر میگذارد.

دامین اتوریتی

شما باید از دامین اتوریتی یا (DA) دامنه خودتان مطلع باشید. DA یک اصطلاح است که توسط Moz برای ارزیابی حاکمیت بر دامنه، براساس پارامترهایی مانند پیوندها، دامنه های ریشه، لینک های ورودی، نشان های تجاری ها و غیره در مقیاس 0-100 اختراع گردید. فیس بوک دارای حاکمیت دامنه 100/100 است. DA در درک موقعیت صنعت شما، وقتی با رقیبان خودتان مقایسه میشوید کمک می کند.

تعداد صفحات مشاهده شده در هر بازدید (Pages Per Visit)

این معیار بسیاری از مسائل را در مورد سایتات نشان می دهد. و محاسبه آن با تقسیم تعداد کل صفحات بازدیده شده بر تعداد کل بازدیدکنندگان صورت میگیرد. اگر تعداد صفحات در هر بازدید، بالا باشد، به این معنی است که وب سایت شما برای بازدید کننده مفید بوده است.و نیز به معنی است که ارتباط خوبی بین صفحات شما در وب سایت ایجاد شده است. و یک وب سایت با این ویژگی ها مطمئنا معیار خوبی برای قرار گرفتن در نتایج بالاتر گوگل است. مردم مطالب شما را مفید یافته اند و احتمالا برای موارد بیشتر باز می گردند.شما احتمالاً نرخ بازدید کننده واقعی بالایی دارید. سایت هایی که در این معیار سنجش، رتبه بندی کمی دارند باید بر روی محتوای سایت خود، کار کنند و مطمئن شوند که کاربران قادر به پیدا کردن مطالب جدید و مفید هستند.

نتیجه گیری:

7 معیار فوق را مرتبا در طراحی سایت خود بکار ببرید. مهمترین هدف از راه اندازی کسب و کار اینترنتی حضور سایت شما در صفحه اول گوگل است و این مطالب 7 استاندارد های مهم سئو در طراحی سایت می باشد که باید همیشه مورد نظر شما باشد.

درباره ما

شرکت فانوس وب ارائه دهنده راهکارهای نوین در طراحی سایت ، سئو ، طراحی اپلیکیشن موبایل ، برندسازی ، بازاریابی اینترنتی و افزایش ترافیک سایت با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت می باشد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید